On

Email tárhely 2023

Posted by Beatrice

Domain regisztráció internetszolgáltató? A felhőalapú számítástechnika gyorsabbá, olcsóbbá és kevésbé bonyolulttá teheti a tesztelést és a fejlesztést. Ennek oka az, hogy számos, már létező és tökéletesen alkalmas felhőkörnyezet már készen áll, és azonnal használható. Rengeteg vállalat használja a felhőt katasztrófa utáni helyreállítási igényeinek megoldásaként. A szerverek folyamatos biztonsági mentése a felhőben azt jelenti, hogy többé nem kell külön, redundáns saját DR-helyszínért fizetnie. A helyreállítás nemcsak sokkal olcsóbb, de sokkal gyorsabb is, így vállalkozása pillanatok alatt újra online lesz.

Hogyan kezdjek hozzá? Új webtárhelyed weboldalunkon keresztül tudod megrendelni. cPanel tárhelyhez mindenképp szükséges legalább egy domain név megadása, ami lehet már meglévő domain, de akár rögtön tudsz újat is regisztrálni. Webtárhely: Klasszikus webtárhely szolgáltatás, SSD meghajtóval, magas órajelű CPU-val, többféle választható PHP verzióval és napi mentéssel; akár ingyenesen is elérhető! Nézze meg további részletek ezen a webhelyen cPanel tárhely. Tapasztalt ügyfélszolgálat: Több mint 10 év tapasztalattal a hátunk mögött a webhosting iparban, mindig rendelkezésedre állunk.

A 20 legjobb új gTLD-nek az adott zónafájlban regisztrált domainek száma alapján végzett elemzésünk azt mutatja, hogy a regisztrációk száma nem feltétlenül jelenti az aktív webhelyek számát. Ahhoz, hogy valódi képet kapjunk arról, hogyan használják ezeket az új gTLD-ket és mennyire népszerűek, további tényezőket kell figyelembe venni. Ha ezeknek az új gTLD-knek a célja az innováció és a verseny fokozása, akkor az adott új gTLD-hez kapcsolódó webhelyek típusának, valamint az e domainek által vonzott forgalomnak a jobb megértése segíthet felmérni ezen új kiegészítések valódi hatását.

Bár az ideális domain név lehet, hogy ingyenes, azt is érdemes megnézni, hogy valaki más is használja-e az adott nevet a közösségi médiában. Ha egy JátékNeked nevű márkát szeretnél létrehozni, és regisztrálod a JátékNeked.hu weboldalt, azt gondolva, hogy készen állsz, akkor zavaró lehet, ha rögtön utána kiderül, hogy van egy hatalmas sikerű JátékNeked YouTube-csatorna 10 millió feliratkozóval. Valószínű, hogy mindenki, aki meglátogatja a weboldaladat, a YouTubert keresi, nem pedig téged. Ugyanez a helyzet az influencerekkel a Facebookon, az Instagramon és a Twitteren.

Pontosan két héttel a WordPress 6.1 (kódneve Misha) kiadása után most egy kisebb frissítés is elérhető a WordPress 6.1.1 kiadásában. Ez a kisebb kiadás 29 hibajavítást tartalmaz a WordPress Core részében és 21 hibajavítást a Block Editor részben. A kisebb frissítések talán nem kapnak akkora felhajtást, mint a nagyobb kiadások, de ugyanolyan fontosak (ha nem fontosabbak) a WordPress weboldalak üzemeltetői számára. Ez azért van így, mert a kisebb frissítések olyan problémákat is orvosolhatnak, amelyek a vállalkozásokat és a webhelyeiket ellehetetleníthetik, ha nem javítják ki őket gyorsan. Nézze meg további információ a webhelyen https://www.awh.hu/.