On

Dominare Pitesti

Posted by MartinSeze

Dominare Brasov 2022? Cereți lămuriri: dacă întâlnirea dvs. face un comentariu pe care nu îl înțelegeți, zâmbește și cere-i politicos o explicație. Uneori folosesc umorul pentru a face asta: „Educă-mă, poți să explici, chiar nu înțeleg?” Asta îi oferă întâlnirii tale șansa de a detalia subiectul, în timp ce ai șansa de a-i înțelege mai bine valorile, perspectivele asupra vieții, interesul și un întreg tărâm al altor factori importanți, în timp ce cunoști pe cineva în sălbăticia întâlnirilor. Citeste mai multe detalii pe https://www.vreaubdsm.com.

Mulți dintre noi au liste extinse de verificare a cerințelor înainte de a lua în considerare o primă întâlnire. Poate vrei pe cineva care să fie exact ca tine, indiferent dacă este vorba de interese, religie sau trecut. Poate că nu te uiți de două ori la oameni care au un anumit istoric de întâlniri, au peste o anumită vârstă sau dețin o pisică (pentru că ești mult mai mult caine). În timp ce valorile comune sunt cruciale, iar compatibilitatea este adesea determinată de asemănări, încercați să cunoașteți pe cineva înainte de a face presupuneri bazate pe cerințele dvs. Singurele „precondiții” de care aveți nevoie sunt valorile dvs. nenegociabile, cum ar fi bunătatea, integritatea și umorul. În caz contrar, bazați-vă opiniile pe modul în care vă simțiți, nu dintr-o listă de verificare. Acordați atenție persoanei din fața dvs. și încercați să nu proiectați o narațiune sau să atribuiți un sens trăsăturilor înainte de a cunoaște persoana respectivă. Pune întrebări și îi pasă cu adevărat de ce cineva este așa cum este înainte de a determina dacă este sau nu pentru tine.

FYI: A fi singur este un lucru bun. Un singur statut de relație sau chiar doar timpul petrecut pe cont propriu ne permite să ne întoarcem spre interior, să ne explorăm cele mai adevărate dorințe și să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine. Când ne cunoaștem pe noi înșine și ce ne dorim, viețile noastre matrimoniale devin mai împlinitoare, de succes și mai distractive. Orice cantitate de timp poate fi investită pentru a înțelege ce ne dorim de la un partener, dar, mai important, ne poate face să ne simțim atât de întregi încât nu avem nevoie de un partener. Permiteți-mi să trec la o scurtă tangentă despre câteva reguli învechite de întâlniri pe care ar trebui să le renunțăm, de exemplu, ieri. Pentru început, cele mai puțin favorite dintre toate regulile de întâlnire sunt „Nu te săruta la prima întâlnire” și „Regula celor trei întâlniri”. Să renunțăm la orice reguli care implică că ceea ce vrei să faci cu corpul tău și când vrei să faci asta nu depinde de tine. Fă-ți propriile reguli în funcție de confort și de ceea ce simți.

Există ceva despre sfârșitul unui an și începutul unuia nou care te inspiră în mod natural să faci un bilanț al vechilor obiceiuri și să începi unele mai inteligente. Acest fenomen bine cercetat se numește „efectul proaspăt început” – reperele, ca un an nou, îi motivează pe oameni să-și stabilească obiective. Dacă scopul tău este să afli cum să găsești dragostea în 2022, am o veste pentru tine: nu trebuie să-ți petreci ore întregi glisând neobosit pe acele aplicații de întâlniri pentru a obține asta fericit pentru totdeauna. De fapt, multe dintre cele mai bune sfaturi de întâlniri pe care le am de oferit nu au nimic de-a face cu căutarea altor persoane singure, ci mai degrabă cu munca pe tine. Cu cât depuneți mai mult timp și efort în examinarea și schimbarea tiparelor care vă țin „blocat”, cu atât este mai probabil să recunoașteți dragostea adevărată cu potențial de durată atunci când o găsiți. Pe scurt, este timpul să ne întoarcem spre interior. Ce neajunsuri te pot împiedica să atragi partenerul pe care ți-l dorești? Ce credințe sau tendințe nesănătoase te conduc către oameni toxici? Cum te poți construi astfel încât să ai încrederea de a merge după ceea ce îți dorești și rezistența de a face față respingerii atunci când nu funcționează?

Deci, care este modelul tău? Amâni să comiți până când cealaltă persoană se satură și pleacă? Te afli în zona prietenilor cu fiecare femeie care îți place? Continui să ajungi cu narcisiști, trișori sau fulgi? Este timpul să vă dați seama de ce luați aceste decizii. Odată ce înțelegi cauza principală a tendințelor tale, poți începe să faci modificări care să promoveze relații mai sănătoase. De exemplu, dacă ajungi întotdeauna în zona prietenilor pentru că nu ai încrederea necesară pentru a face o mișcare, atunci vei dori să te concentrezi pe construirea stimei de sine. Apropo, un antrenor de întâlniri te poate ajuta cu asta. Am instruit mulți bărbați să fie mai aserți și mai siguri de sine în viața lor matrimoniale, astfel încât să poată găsi dragoste, nu doar prietenie, cu femeia visată.