On

Hoj kvalitet rengøringsfirma Jylland

Posted by Beatrice

Fremragende rengøringsudbyder Sjælland? Du behøver ikke få vinduerne pudset indenfor hver gang, vi kommer forbi for at pudse dem udvendigt. For synes du, det giver mere mening at gøre hver anden eller tredje gang, respekterer vi dette og tilføjer det til vores arbejdsplan. Dog er det en god ide at få gjort jævnligt, da sod, skidt og støv har det med at sætte sig på vinduerne. Det giver en hinde af fedt, som blokerer for sollyset, og som heller ikke giver dig det udsyn, du fortjener fra dine vinduer. Så lad os endeligt gerne komme forbi for at pudse dine vinduer, så du igen kan se ud. Find mere info at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Aflever boligen rengjort med flytterengøring: Vil du gerne aflevere din lejebolig så ren som overhovedet muligt? Eller vil du bare gerne selv slippe for bøvlet? Med professionel flytterengøring kan du med et snuptag blive fri for at tænke på rengøringen i forbindelse med din flytning. For vi sørger nemlig for, at din lejlighed eller anden bolig står klar i rengjort stand, når du er klar til at aflevere den til en ejer, lejer eller udlejer. Når du får os til at udføre flytterengøring i din bolig, kan du være helt tryg ved, at der er gjort godt nok rent. Vi kommer omkring alle hjørner og overflader – både de synlige og lidt skjulte, så du roligt kan aflevere nøglerne og gøre det med god samvittighed.

Vi forsøger naturligvis også at benytte så lidt vand som overhovedet muligt, så sommerhusrengøringen også er så miljøvenlig som muligt. Det går dog ikke udover kvaliteten af rengøringen, da denne er meget effektivt og kommer rundt i alle hjørner og kanter. Vi ved, det kan spottes med det samme, hvis vi springer nogle overflader eller hjørner over – og det er der ingen grund til. Sammen med dig eller jer laver vi en liste over ting, der skal gøres, inden vi rengør sommerhuset første gang. Så er begge parter nemlig sikre på, hvad der skal gøres og hvad der kan forventes. Det sikrer det bedste resultat og samarbejde.

Har du haft besøg af håndværkere derhjemme? Eller skal nybyggeriet stå helt skarpt? Det er ikke til at komme udenom, at håndværkere støver og til dels roder. Det er en del af deres arbejdsopgaver, som de ikke kan komme udenom. Men, når de er færdige, må det naturligvis gerne se godt ud igen. Og har du eller I ikke overskud til at gøre det selv, fordi der er tale om en renovering af hele boligen eller et større nybyggeri, træder vores specialiserede afdeling gerne til.

Vi kører gerne langt for at pudse dine vinduer: Vinduespudsning er en af vores helt store passioner. Vi elsker at levere et rigtig godt resultat til vores kunder og se, hvor glade de bliver, når vinduerne på ny er rene og fine. Det er noget, vi meget gerne kører langt for at give og opleve. Så selvom vi holder til i København, kører vi gerne til Roskilde, Køge, Næstved eller Kalundborg for den sags skyld for at udføre vinduespudsning for dig. Det er ikke noget, du betaler ekstra for, da vi har gratis udkørsel som en fast del af vores service. Se ekstra info på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.