On

Urmareste seriale online de calitate pe romaseriale.net

Posted by ZackManson

Vezi seriale online de calitate pe internet? Trăsniții sau Trăsniți din NATO: Este cel mai longeviv sitcom din lume difuzat de Prima TV, reușind să depășească până și serialul ”The Simpsons”. Celebra Carte a Recordurilor Guinness a oferit un certificat echipei serialului care are, în total, peste 2.000 de episoade. Serialul a fost difuzat sub 3 denumiri ușor diferite: „Trăsniţi în N.A.T.O.“, „Trăsniţi din N.A.T.O.“ şi „Trăsniţii“. Primul episod a fost difuzat începând cu data de 20 septembrie 2003. Serialul prezenta cu umor peripeţiile soldaţilor români înregimentaţi în prima unitate N.A.T.O. de pe teritoriul României. Acțiunea urmărește viața personajelor: Mârlanu Ferdinand, Chiorete Ilarie, Pupăză G. Grigoraș, Costel Gogoașe, Vandame Cucu, Ema Cucu, Mateescu, Poponeț, Teo Diliman, Sofia, Betty și Frosa Gogoașe Patronul. În primele 2 sezoane ale serialului, soldații vor să se îmbogățească, să obțină grade mari și să aibă succes în dragoste. Din sezonul 9, când soldații și-au aruncat unitatea în aer și au fost dați afară, soldații și-au început viața civilă sub o nouă denumire – „Trăsniţi din N.A.T.O.“ Din sezonul 13, serialul rămâne doar cu numele „Trăsniţii“, până în anul 2020, când producătorii au decis să spună stop. Serialul a ajuns la sezonul cu numărul 34 și filmările s-au încheiat, oficial, pe data de 4 noiembrie 2020.

Prof. Dr. Veysel Tuncay este proprietarul unui spital privat non-profit din Istanbul. În timp ce spitalul se află într-o situație dificilă din cauza datoriilor sale, unii dintre medici demisionează. Veysel Bey, care, ca persoană care și-a dedicat întreaga viață pacienților săi, nu-i place închiderea spitalului său, pe care a lucrat ani de zile, decide să înființeze o echipă pentru a salva spitalul. Există acum cinci medici și cinci vieți diferite care vin împreună din diferite părți ale Turciei. Indiferent cât de diferite sunt necazurile, iubirile, succesele și ambițiile lor, toate au un singur scop: “pentru a salva vieți!” Vezi mai multe informatii pe acest site Clicksud.

Mondenii: Este un serial de parodie produs de Paprika și difuzat între anii 2006 și 2014 de Prima TV. Primul episod a fost difuzat pe 5 septembrie 2006, având o durată de 30 de minute. Are 6 sezoane cu un număr total de 114 episoade. 5 actori intră în pielea personajelor mondene din România: Mirela Zeța, Andreea Grămoșteanu, Mihai Bendeac, Dragoṣ Stoica și Angel Popescu. Serialul ”Mondenii” a fost difuzat, de asemenea, în Statele Unite ale Americii în anul 2007 și în Italia, în anul 2008. Cele mai prezente personaje ale serialului au fost: Andreea Marin Bănică, Ștefan Bănică Jr., Gigi Becali, Mihaela Tatu, Mihaela Rădulescu, Traian Băsescu, Elena Udrea, Marian Vanghelie, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, Mircea Solcanu, Nikita, Diana Munteanu, Simona Sensual, Ionuț Dolănescu, Simona Pătruleasa, Andreea Esca, Leonard Doroftei, Cristian Tudor Popescu și Magda Ciumac. Din al doilea sezon, difuzat începând cu data de 13 septembrie 2007, apar rubricile: „Știri Mondene“, „Zodiac Monden“, „Bucătăria Mondenă“, „Teleshopping“ și „Te crezi mai prost decât un repetent de clasa 1?“

Mehmet și Nermin sunt îndrăgostiți disperat unul de celălalt. Ambii trăiesc în suburbiile Istanbulului, încercând să rămână cu un pas înaintea sărăciei, muncind din greu în fiecare zi. Singurul lor scop este să se căsătorească și să aibă o casă frumoasă. În timp ce Mehmet lucrează ca sudor într-un șantier naval, Nermin este manichiurist într-unul dintre binecunoscuții coiffeurs. Dar indiferent cât de greu încearcă, ei nu câștigă niciodată destui bani pentru a-și realiza visul. Ender, unul dintre playboy-ii din Istanbul, o vede pe Nermin și se îndrăgostește de ea. Nermin, neputând să-și realizeze visele, se supără, se îmbată și face cea mai mare greșeală din viața ei și își petrece noaptea cu Ender. Nu are de ales decât să se căsătorească cu el. Își părăsește vechea viață săracă și singura ei dragoste adevărată în urmă și începe o nouă viață bogată cu Ender.

În aceeași zi, bunicul lui Sarp, Hasan, a fost concediat din funcția de șofer, după ce a lucrat pentru același bărbat timp de 30 de ani. Ceea ce Sarp nu știe este că șeful lui Hasan, Lütfü, este tatăl lui Yasemin. Nestiut de nimeni, compania lui Lütfü are multe probleme financiare și urmează să își piardă întreaga avere. Singura lui salvare poate fi căsătoria fiicei sale cu fiul unei familii înstărite. Dar în ziua nunții, compania lui dă faliment. Întrucât nunta și căsătoria pe care a plănuit-o atât de mult timp sunt într-o umbră, singurul loc al salvarii lui Yasemin este de Hasan, pe care a considerat-o întotdeauna ca fiind bunicul ei. După toate acestea, soarta va reuni familia clasei superioare Özdemir și umila familie Civan care nu au nimic în comun. In serialul Este de-ajuns sa zambesti joaca actorii: Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Aslı Altaylar, Evrim Doğan, Uğur Kurul. Descopera mai multe informatii pe acest site Seriale Online.