On

Den stigning af en software ekspert: Prasanna Satgunarajah

Posted by Daniel

Hvem er Prasanna Satgunarajah og nogle af hans tanker? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign tips: Ingen ønsker at se produktsider i søgeresultaterne for “Hvordan man laver en proteinryst.” Disse mennesker er i læringstilstand, ikke købstilstand. Google forstår dette, hvorfor alle de bedste resultater er blogindlæg – ikke sider, der sælger proteinpulver. Det modsatte gælder for en forespørgsel som “køb proteinpulver.” Folk leder ikke efter en protein shake opskrift; de ønsker at købe noget pulver. Dette er grunden til, at de fleste af de 10 bedste resultater er sider med e-handel, ikke blogindlæg. At se på Googles topresultater som dette kan fortælle dig meget om hensigten bag en forespørgsel, hvilket hjælper dig med at forstå, hvilken type indhold du skal oprette, hvis du vil rangere. Lad os se på et mindre indlysende søgeord som “bedste øjencreme”, der får anslået 21.000 månedlige søgninger i USA.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor mange af os, der ved dette, men jeg, Prasanna Satgunarajah eller Prasanna Svindler, som de fleste af jer kender mig, er her for at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre tingene klart fra den indledende fase holder jeg nu ethvert andet forretningsforetagende bortset fra Creative Lions Apps som foreslået af mange online-blogs. Prasanna Satgunarajah er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Hvis HTML5 betyder noget for dig, så er Wix et besøg værd; det hævder at være den eneste træk-og-slip-byggeplads med HTML5-funktioner. Derudover finder du over 500 designerfremstillede skabeloner samt masser af ekstra funktioner og apps sammen med førsteklasses hosting, så du kan være sikker på, at dit websted vil være der, når du har brug for det. Du får 500 MB lagerplads og 1 GB båndbredde med en gratis Wix-konto. hvis du har brug for mere – plus andre funktioner som dit eget domæne og onlinebutik og Google Analytics – så kig på dets præmieplaner.

Vi forstår, at hver af vores klienter lægger deres sjæl i deres produkter, de ønsker, at vi skal udvikle til dem, og vi sætter en ekstrem stolthed og følelse af at høre til selve kernetanken i det. Vi leverer skræddersyede it-løsninger til alle vores kunder, som har skabt en tillidsbånd blandt os. Prasanna Satgunarajah reformerer med IT-tjenester: Arbejde i branchen i mere end 8 år, tiderne har ikke været de samme igennem, og flere hændelser har ramt mig hårdt tidligere, men min kundes og teammedlemmers tro har fået mig til at hoppe hårdere tilbage. Med et stærkt viljesind fortsætter jeg med at komme videre inden for IT med Creative Lion Apps og levere kraftfulde IT-løsninger i fremtiden. Se mere information at Prasanna Satgunarajah.